Βασίλισσες Μελισσών

Βασίλισσες Μελισσών

16,95 €
με ΦΠΑ
15,00 € πρo ΦΠΑ
Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Πωλούνται μάνες μελισσών, γονιμοποιημένες, ελληνικές (APIS MELIFERA). Αποστέλλονται Πανελλαδικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ποσότητα
Διαθέσιμο

  • Ο Brother Adam για την Cecropia:

    …Την επόμενη της μέρας που φτάσαμε, ερευνήσαμε τη Νότια πλευρά της Αττικής ως το Σούνιο… …Στην ντόπια μέλισσα του πιο ακρινού τμήματος της Ν.Α Ευρώπης δεν δόθηκε η σημασία που έπρεπε για ανεξήγητους λόγους. Βέβαια, της λείπει η εξωτερική εμφάνιση που τραβάει συνήθως την προσοχή, δεν έχει το χρυσίζον χρώμα και την ιδιάζουσα εμφάνιση, πράγματα στα οποία δίνεται εξαιρετική σημασία αλλά αυτή, σύμφωνα με την δική μου αντίληψη, σαν μέλισσα εξεταζόμενη από την επιχειρηματική πλευρά, δεν έχει εφάμιλλό της… …Εξαιρετικές ιδιότητες της ελληνικής μέλισσας είναι: πραότητα, γονιμότητα, έλλειψη τάσης για σμηνουργία….οι μέλισσες συμπεριφέρονται πάντως τόσο ήπια στην επιθεώρηση όπως και οι μέλισσες Κρένερ. Μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει άλλο γένος μελισσών που να μπορεί να παραβληθεί με την ελληνική ράτσα… Σύμφωνα με την πείρα μας η Ελληνική μέλισσα έχει λιγότερη τάση στην σμηνουργία από κάθε άλλη ράτσα ή γένος που έχουμε δοκιμάσει στον μελισσοκομικό μας σταθμό…. ….Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της εκτροφής μας απέδειξαν ότι η ράτσα αυτή θα μπορέσει να αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμη….

ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΕΛΙΑ

Πωλούνται βασιλικά κελιά. Η αποστολή γίνεται με ειδικό μηχάνημα που εξασφαλίζει την διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας μέχρι την τοποθέτησή τους στην κυψέλη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

No customer reviews for the moment.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password