• Όxι Online!
Παραφυάδες

Παραφυάδες 5 Πλαισίων με την Κυψέλης τους

90,40 €
με ΦΠΑ
80,00 € πρo ΦΠΑ

Η μελισσοκομία είναι τέχνη και η άσκησή της έχει ρίζες βαθιά στην αρχαιότητα. Στις μέρες μας συνεχίζει να ασκείται σε κάθε μεριά της Ελλάδας από κατά παράδοση μελισσοκόμους αλλά και από ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις πόλεις και τον αγχωτικό αστικό τρόπο ζωής για να ασχοληθούν με αυτήν την εργασία , η οποία χαρακτηρίζεται από το ελεύθερο ωράριο, την επαφή με την φύση και τα σοβαρά οικονομικά οφέλη. Και για τις δύο κατηγορίες τα μελισσοκομεία μας εδώ και 30 χρόνια λειτουργούν ως χώρος εκκίνησης και στήριξης και νιώθουμε περήφανοι για όσο έχουμε συμβάλλει στην εξέλιξη και δημιουργία μερικών από τους καλύτερους μελισσοκόμους στην χώρα.  

Για την αγορά είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το 6932713228 & 2295052963

Ποσότητα
Διαθέσιμο

– – – ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – – –

Πωλούνται παραφυάδες: 5 Πλαισίων άνευ κυψέλης

Πωλούνται μελίσσια πέντε πλαισίων (παραφυάδες) άνευ κυψέλης. Παράδοση με δικά μας μέσα σε όλη την Ελλάδα. Παραγγελίες γίνονται δεκτές καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, είτε μέσω mail. Τα μελίσσια συνοδεύονται από πιστοποιητικά υγείας και όλα τα νόμιμα έγγραφα που προβλέπονται για την πώλησή τους.

Πωλούνται παραφυάδες: 5 Πλαισίων με την κυψέλη τους. 

Πωλούνται μελίσσια πέντε πλαισίων (παραφυάδες) με την κυψέλη τους. Παράδοση με δικά μας μέσα σε όλη την Ελλάδα. Παραγγελίες γίνονται δεκτές καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, είτε μέσω mail. Τα μελίσσια συνοδεύονται από πιστοποιητικά υγείας και όλα τα νόμιμα έγγραφα που προβλέπονται για την πώλησή τους.

No customer reviews for the moment.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password