Έχουμε καταφέρει να συνοψίσουμε την φιλοσοφία μας σε τρεις μόνο λέξεις ΦΥΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

 

logo.jpgΗ ΦΥΣΗ, είναι για μας η εργοδότριά μας. Τοποθετούμε το μελίσσι σε κεντρικό ρόλο και κινούμαστε πάντα γύρω από αυτό. Η φύση παράγει γι’ αυτό και αποφασίζει τις ποικιλίες του μελιού που θα μας δώσει, τις εποχές που θα μας τις δώσει και το πότε θα αυξηθεί ή θα μειωθεί η παραγωγή. Η φύση δεν απαιτεί σεβασμό, αλλά υποταγή και υπακοή και γι’ αυτόν τον λόγο φροντίζουμε να μην παρεμβαίνουμε στο έργο της, παρά μόνο να το διευκολύνουμε και να μην αλλοιώνουμε το αποτέλεσμα που θα επιφέρει, με κανέναν τρόπο.
Σ’ αυτό το σημείο έρχεται η ΠΑΡΑΔΟΣΗ, η οποία μας έχει εφοδιάσει με γνώσεις και τακτικές που εφαρμόζονται από αρχαιοτάτων χρόνων, για να μπορούμε να αντλούμε τα μελισσοκομικά προϊόντα με μεθόδους που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον ή τις ίδιες τις μέλισσες. Χάρη στην παράδοση γνωρίζουμε τον τρόπο να παράγουμε ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ και να ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα του προϊόντος που φτάνει στον καταναλωτή. Σύμμαχός μας στην προσπάθεια αυτή είναι η ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται από πιστοποιημένους φορείς, συσκευάζονται και μεταφέρονται σε άριστες συνθήκες υγιεινής, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας ότι το δώρο τα φύσης, με την βοήθεια των μεθόδων της παράδοσης, έχει την απόλυτη έγκριση της σύγχρονης επιστήμης.
Εμείς σαν μελισσοκομική μονάδα λειτουργούμε απλά ως ο συνδετικός κρίκος των τριών αυτών στοιχείων.

 

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password